Giveaway! Vind et sæt personlige krus og coastere

Giveaway Bannerbillede med 4 stk Krus og Coastere

Vind et personligt tryk på et sæt af 4 smukke krus og 4 stilfulde drinkscoastere! Hos IdealTryk elsker vi at forkæle vores fantastiske kunder, og derfor giver vi nu chancen for at vinde et sæt af vores mest populære varer til en værdi over 500 kr, som vi naturligvis betaler fragten for!

For at deltage i vores giveaway, skal du blot skrive en kommentar på vores konkurrenceopslag på Facebook eller Instagram, hvor du tagger nogen, som du ville bruge dette sæt af krus og coastere sammen med. Vi ville også blive glade for et like til vores Facebookside, så du kan være med næste gang, vi laver et giveaway eller lignende. Vinderen vil blive valgt tilfældigt og kontaktet via privatbesked. Konkurrencen slutter d. 31. marts, så skynd dig at deltage nu og få muligheden for at vinde en personlig og unik gave!

Dette sæt af 4 krus og 4 drinkscoastere er det perfekte tilbehør til ethvert hjem og enhver anledning. Du kan bruge dem til at servere din yndlingskaffe til dine venner, når de kommer på besøg, eller til at nyde en lækker aftendrink sammen med dem, du holder kært. Med vores personlige tryk kan du designe et unikt og personligt sæt af krus og coaster til at give som gave eller forkæle dig selv. Mulighederne er uendelige, og kun din fantasi sætter grænser.

Krusene er af høj kvalitet og kan indeholde 330 ml, og vores tryk tåler opvaskemaskine over 3000 gange. Drinkscoasterne er lavet af et blødt og slidstærkt materiale, som beskytter dine overflader mod skade og reducerer lydniveauet, når du placerer dine krus. Og det bedste af det hele er, at du kan tilpasse trykket på krusene og coasterne til din egen personlige stil og smag.

Så hvad venter du på? Deltag i vores konkurrence nu og få chancen for at vinde en personlig og unik gave til dig selv eller en af dine kære. Konkurrencen er på ingen måde forbundet med eller administreret af Meta.

Tilbage til blog

Pakkens indhold

IdealTryk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter med tryk - alt fra personlige gaveartikler til virksomhedsprofilering. Udforsk vores katalog ved at klikke på knappen nedenfor og find det perfekte produkt til dine behov.